Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

(0)
115 Min
Vmesni

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  kosi/kosov
jajčevci
0.33 
česen
1  kos
čebula
1  ž
olivneg olja
2  čž
origano
800  ml
paradižnikova omaka
5  g
MAGGI magija okusa
1  ž
parmezan
1  kos
jajce
3  vejice/vejic
peteršilj
100  g
mocarela
5  g
mleti črni poper,
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
10.6 g
Energija
118 kcal
Maščobe
4.1 g
Beljakovine
9.7 g
Informacije za porcijo

Navodilo

115 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Pečico segrejte na 200 stopinj.
  • Korak2

    45 Min
    Jajčevce narežite na tanke liste. Posolite jih in pustite 20 minut, da spustijo vodo, nato jih obrnite in še drugo stran posujte s soljo ter ravno tako pustite stati 20 minut. Rezine obrišite s papirnatimi brisačami.
  • Korak3

    10 Min
    Na srednje močnem ognju segrejte ponev in vanjo dodajte olje. Prepražite česen, nato dodajte čebulo in origano. Začinite z MAGGI magijo okusa ter popoprajte. Pražite, dokler čebula ne postekleni. Dodajte paradižnikovo mezgo in kuhajte, dokler ne zavre.
  • Korak4

    5 Min
    V srednji veliki skledi zmešajte parmezan, jajce in peteršilj. Po okusu začinite s soljo in poprom.
  • Korak5

    10 Min
    V veliko ognjevarno posodo vlijte tanko plast pripravljene paradižnikove omake, nato plast jajčevcev, nato plast mešanice ricotte in nato plast sira mocarela. Ponavljajte plasti v tem vrstnem redu, dokler ne napolnite posode. Po zadnji plasti jajčevcev prelijte paradižnikovo omako, in položite mocarelo in parmezan.
  • Korak6

    35 Min
    Pekač pokrijte z aluminijasto folijo in pecite v pečici 35 minut.
  • Korak7

    5 Min
    Okrasite s preostalim peteršiljem in postrezite gostom. Dober tek!
Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak1 7

Korak1

Pečico segrejte na 200 stopinj.

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak2 7

Korak2 Korak2
: jajčevci

Jajčevce narežite na tanke liste. Posolite jih in pustite 20 minut, da spustijo vodo, nato jih obrnite in še drugo stran posujte s soljo ter ravno tako pustite stati 20 minut. Rezine obrišite s papirnatimi brisačami.

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak3 7

Korak3
: paradižnikova omaka, MAGGI magija okusa, origano, česen, čebula, olivneg olje

Na srednje močnem ognju segrejte ponev in vanjo dodajte olje. Prepražite česen, nato dodajte čebulo in origano. Začinite z MAGGI magijo okusa ter popoprajte. Pražite, dokler čebula ne postekleni. Dodajte paradižnikovo mezgo in kuhajte, dokler ne zavre.

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak4 7

Korak4
: parmezan, jajca, peteršilj, MAGGI magija okusa, poper

V srednji veliki skledi zmešajte parmezan, jajce in peteršilj. Po okusu začinite s soljo in poprom.

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak5 7

Korak5

V veliko ognjevarno posodo vlijte tanko plast pripravljene paradižnikove omake, nato plast jajčevcev, nato plast mešanice ricotte in nato plast sira mocarela. Ponavljajte plasti v tem vrstnem redu, dokler ne napolnite posode. Po zadnji plasti jajčevcev prelijte paradižnikovo omako, in položite mocarelo in parmezan.

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak6 7

Korak6 Korak6 Korak6

Pekač pokrijte z aluminijasto folijo in pecite v pečici 35 minut.

Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

Korak7 7

Korak7 Korak7 Korak7
: peteršilj

Okrasite s preostalim peteršiljem in postrezite gostom. Dober tek!

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
11 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Italijanska
  • Jedi iz različnih kuhinj
  • Jesen
  • Kosilo
  • Malo sladkorja
  • Manj kot 300 kalorij
  • Novo leto
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Prijatelji
  • Večerja
  • Velika noč
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Vir vlaknin
  • Zelenjava

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Vegetarijanska Teriyaki skleda z zelenjavo

    Vegetarijanska Teriyaki skleda z zelenjavo

    10 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe
  • Izjava o dostopnosti