
Zapečeni piščanec s šampinjoni
Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
15 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
20 Min
Korak1 4
Na 1 dcl olja prepražite čebulo in česen, nato dodajte na drobno narezane gobe in dušite 15 minut pri zmerni temperaturi.

Korak2 4
Ko se zmehčajo, jih odstavite z ognja, dodajte kislo smetano in MAGGI idejo za piščanca s 4 siri.

Korak3 4
Piščanca solite, premažite z gorčico, povaljajte v moki in na segretem olju na obeh straneh pecite približno 5 minut, dokler ne postane zlatorjave barve.

Korak4 4
V ognjevaren ali navaden pekač razporedite fileje in jih prelijte z omako iz šampinjonov ter jih v ogreti pečici na 200 stopinj pecite še dvajset minut.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.