Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Zrezki po lovsko v belem vinu

Zrezki po lovsko v belem vinu

(0)
60Min
Vmesni
Priprava okusnih zrezkov po lovsko ni prevelika umetnost. Odlično bodo uspeli, če boste upoštevali navodila v receptu.

Sestavine

2 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
zrezki brez kosti
0.33 
česen
10  g
moka
1  čž
sončnično olje
50  g
belo vino
30  g
MAGGI Ideja za zrezke po lovsko
5  g
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
377.95 kcal
Beljakovine
49.76 g
Ogljikovi hidrati
10.93 g
Maščobe
12.93 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

60 Minute
  • Korak1

    15 Min
    Zrezke potolcite in začinite z mešanico začimb MAGGI magija okusa. Povaljajte jih po moki in pecite na olju.
  • Korak2

    5 Min
    Ko so pečeni, jih položite v ognjevarno posodo in potresite z malo nasekljanega česna.
  • Korak3

    5 Min
    Preostanek česna prepražite, dodajte žlico ali dve moke in še malo popražite. Nato dodajte malo vode in MAGGI idejo za zrezke po lovsko.
  • Korak4

    35 Min
    Zmes prelijte preko zrezkov in pecite v pečici še 30 minut. Pred koncem peke jih prelijte z belim vinom in še za kratek čas postavite nazaj v pečico.
Zrezki po lovsko v belem vinu

Korak1 4

Korak1 Korak1
: zrezki brez kosti, moka

Zrezke potolcite in začinite z mešanico začimb MAGGI magija okusa. Povaljajte jih po moki in pecite na olju.

Zrezki po lovsko v belem vinu

Korak2 4

Korak2
: zrezki brez kosti, česen

Ko so pečeni, jih položite v ognjevarno posodo in potresite z malo nasekljanega česna.

Zrezki po lovsko v belem vinu

Korak3 4

Korak3 Korak3 Korak3
: moka, sončnično olje, česen

Preostanek česna prepražite, dodajte žlico ali dve moke in še malo popražite. Nato dodajte malo vode in MAGGI idejo za zrezke po lovsko.

Zrezki po lovsko v belem vinu

Korak4 4

Korak4
: belo vino

Zmes prelijte preko zrezkov in pecite v pečici še 30 minut. Pred koncem peke jih prelijte z belim vinom in še za kratek čas postavite nazaj v pečico.

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
4 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Svinjska

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

    Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

    23 Min Vmesni
  • Zapečeni piščanec s šampinjoni

    Zapečeni piščanec s šampinjoni

    45 Min Vmesni
  • Đuveč z zelenjavo

    Đuveč z zelenjavo

    85 Min Vmesni
  • Svinjski zrezki s pršutom in 4 siri

    Svinjski zrezki s pršutom in 4 siri

    25 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe