MAGGI dodatki jedem za vrhunsko pripravo slovenskih jedi!

Kulinarika in prehrana sta od nekdaj del vsake kulture, a zaradi njunega nenehnega spreminjanja, sta nekaj posebnega. Včasih je bilo v boju za obstanek pomembno predvsem, da je bila hrana dovolj kalorična. Danes so časi drugačni in našo pozornost lahko bolj namenjamo kakovosti hrane, ki jo zaužijemo.

Vse bolj so iskana živila s preprostimi sestavinami, brez umetnih barvil in konzervansov in zato tudi deklaracije na izdelkih beremo bolj natančno. Vendar pa bo vedno, ne glede na to, na katerem kotičku planeta živimo, okusna in zdrava hrana brezpogojno osvojila srca in brbončice vaših najdražjih.

Ker je za nas vaše zadovoljstvo na prvem mestu, vam z našimi izdelki omogočamo, da vsakodnevno pripravo hrane spremenite v brezskrbno uživanje. Kar nudimo svojim najdražjim, ni obveznost, ampak ljubezen. Zato jih pogostite s svojimi najljubšimi slovenskimi jedmi, pripravljenimi z novimi izdelki iz družine "dodatki jedem", ki jih za vas pripravlja Maggi.

Predstavljamo vam koruzno omako MAGGI, univerzalno tekočo začimbo s kremno teksturo, ki se zelo hitro in enostavno raztopi v juhah, solatnih prelivih, obarah in enolončnicah, mesnih marinadah, testeninah in jedeh na osnovi žit. Dodate jo lahko tudi številnim drugim jedem. Vsebuje le 5 preprostih sestavin! Oznaka Simply good potrjuje, da ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in arom ter je odlična izbira za tiste, ki skrbijo za zdrave navade in prehrano.

Omaka je narejena s postopkom fermentacije koruze in predstavlja novost v svetu Nestle, pa tudi na področju priprave jedi!

Za vas smo pripravili številne recepte za tradicionalne slovenske jedi, kot so obara, gobova juha, jota, omaka Bolognese, solate in še veliko več.

Preizkusite jih še danes!

MAGGI CORN SAUCE

MAGGI Koruzna omaka

Izvedite več