Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščanec v špinačni omaki

Piščanec v špinačni omaki

(0)
20 Min
Preprosto

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
piščančje meso
50  g
por
100  ml
mleko
200  g
riža
30  g
MAGGI ideja za piščanca s 4 siri
200  ml
smetana za kuhanje
50  g
špinača
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
49.4 g
Energija
353.8 kcal
Maščobe
8.6 g
Beljakovine
19.7 g
Informacije za porcijo

Navodilo

20 Minute
  • Korak1

    5 Min
    300g piščančjega belega mesa narežite na manjše koščke in približno 5 minut pražite v ponvi.
  • Korak2

    5 Min
    V ponev dodajte narezan por in pražite še 3-4 minute.
  • Korak3

    5 Min
    Vsebino vrečke zmešajte s 100 ml mleka, 100 ml vode in 200 ml smetane za kuhanje, nato prelijte po mesu. Vse skupaj kuhajte še 3 minute na majhnem ognju in občasno premešajte.
  • Korak4

    5 Min
    Pripravljeno jed servirajte s kuhanim rižem
Piščanec v špinačni omaki

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1
: piščančje meso

300g piščančjega belega mesa narežite na manjše koščke in približno 5 minut pražite v ponvi.

Piščanec v špinačni omaki

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: por

V ponev dodajte narezan por in pražite še 3-4 minute.

Piščanec v špinačni omaki

Korak3 4

Korak3 Korak3
: MAGGI ideja za piščanca s 4 siri, mleko

Vsebino vrečke zmešajte s 100 ml mleka, 100 ml vode in 200 ml smetane za kuhanje, nato prelijte po mesu. Vse skupaj kuhajte še 3 minute na majhnem ognju in občasno premešajte.

Piščanec v špinačni omaki

Korak4 4

Korak4 Korak4
: riža

Pripravljeno jed servirajte s kuhanim rižem

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
5 + 12 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska
  • Brunch
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Fuzijska
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Juha
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Nizka vsebnost soli
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Predjed
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prigrizek
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Rojstni dan
  • Večerja
  • Velika noč
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Žar
  • Zima
  • Zmenek

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • MAGGI piščanec na žaru

    MAGGI piščanec na žaru

    50 Min Vmesni
  • Aromatični piščanec

    Aromatični piščanec

    785 Min Preprosto
  • Piščanec s 4 siri

    Piščanec s 4 siri

    40 Min Preprosto
  • Piščanec z ajvarjem

    Piščanec z ajvarjem

    45 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe