Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.
Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.
Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.
V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.
Napišite svoje mnenje