Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančja juha s koruzo

Piščančja juha s koruzo

(0)
40 Min
Preprosto

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
sladka koruza
30  g
zelen
1  kos
korenje
200  g
cvetača
1  steblo
mlada čebula
0.35 
česen
250  g
belo piščančje meso
2  g
mleti črni poper,
2  stebla/stebel
mlada čebula
1  kocka
MAGGI Kokošja juha v kocki 80 g
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
Ogljikovi hidrati
14.2 g
Energija
204.1 kcal
Maščobe
10.6 g
Beljakovine
15.1 g
Informacije za porcijo

Navodilo

40 Minute
  • Korak1

    30 Min
    V lonec nalijte vodo in dodajte zeleno, korenček, cvetačo, česen, MAGGI kokošjo juho, sol, poper in meso. Vse skupaj kuhajte približno pol ure.
  • Korak2

    5 Min
    Meso vzemite iz juhe in ga položite na stran, da se ohladi. Medtem spasirajte ostale sestavine iz lonca.
  • Korak3

    5 Min
    Ohlajeno meso narežite na kose, dodajte koruzo in servirajte. Porcije okrasite z nasekljano mlado čebulo ali peteršiljem.
Piščančja juha s koruzo

Korak1 3

Korak1
: belo piščančje meso, poper, mlada čebula, cvetača, korenje, zelen

V lonec nalijte vodo in dodajte zeleno, korenček, cvetačo, česen, MAGGI kokošjo juho, sol, poper in meso. Vse skupaj kuhajte približno pol ure.

Piščančja juha s koruzo

Korak2 3

Korak2

Meso vzemite iz juhe in ga položite na stran, da se ohladi. Medtem spasirajte ostale sestavine iz lonca.

Piščančja juha s koruzo

Korak3 3

Korak3
: belo piščančje meso, sladka koruza

Ohlajeno meso narežite na kose, dodajte koruzo in servirajte. Porcije okrasite z nasekljano mlado čebulo ali peteršiljem.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
select 1 star out of 5
select 2 star out of 5
select 3 star out of 5
select 4 star out of 5
select 5 star out of 5
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
6 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska kuhinja
  • Družinske jedi
  • Jesen
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Malo sladkorja
  • Manj kot 300 kalorij
  • Piščanca
  • Popoldanska malica
  • Porcija Zelenjave / Sadja
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Predjed
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Večerja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Zima
  • Zmenek

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • MAGGI piščančja Super juha

    MAGGI piščančja Super juha

    16 Min Preprosto
  • Piščančja nabodala - ražnjiči

    Piščančja nabodala - ražnjiči

    30 Min Preprosto
  • Piščančja bedra s 4 siri

    Piščančja bedra s 4 siri

    47 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe