Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Kitajski sladko pekoči piščanec

Kitajski sladko pekoči piščanec

(0)
10 Min
Preprosto

Sestavine

2

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
belo piščančje meso
100  g
sladka rdeča paprika
1 
mlada čebula
7  ž
MAGGI Sladko pekoča omaka
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
17.9 g
Energija
294.5 kcal
Maščobe
15.3 g
Beljakovine
19.5 g
Informacije za porcijo

Navodilo

10 Minute
  • Korak1

    8 Min
    Na koščke narezane piščančje prsi (200 g) prepražite, da se hrustljavo zapečejo (5 min), dodate na rezine narezano zelenjavo (100 g ali 1 paprika) in pražite še 2-3 min. Kitajski sladko pekoči piščanec
  • Korak2

    1 Min
    Dodate omako (70g - 6-7 žliče) in kuhate še 1-2 minuti. Kitajski sladko pekoči piščanec
  • Korak3

    1 Min
    Postrezite z 200 g kuhanega riža. Kitajski sladko pekoči piščanec
Kitajski sladko pekoči piščanec

Korak1 3

: sladka rdeča paprika, belo piščančje meso

Na koščke narezane piščančje prsi (200 g) prepražite, da se hrustljavo zapečejo (5 min), dodate na rezine narezano zelenjavo (100 g ali 1 paprika) in pražite še 2-3 min.

Kitajski sladko pekoči piščanec

Korak2 3

: MAGGI Sladko pekoča omaka

Dodate omako (70g - 6-7 žliče) in kuhate še 1-2 minuti.

Kitajski sladko pekoči piščanec

Korak3 3

Postrezite z 200 g kuhanega riža.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
1 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Azijska
  • Glavna jed
  • Kitajska
  • Malo sladkorja
  • Manj kot 300 kalorij
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

    Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

    10 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe