
Golaž z gobami
Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
5 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
30 MinKorak5
5 Min
Korak1 5
Čebulo in gobe nasekljajte na srednje velike koščke.

Korak2 5
V loncu segrejte oljčno olje z maslom in na njem nekaj minut dušite čebulo in česen.

Korak3 5
MAGGI kremno gobovo juho skuhajte v skladu z navodili na embalaži, mešane sveže gobe pa dodajte k prepraženi čebuli.

Korak4 5
Zalijte s pripravljeno kremno juho MAGGI in dušite na majhnem ognju približno 30 minut. Po potrebi premešajte in dodajte malo tople vode, da dosežete želeno gostoto golaža.

Korak5 5
Proti koncu kuhanja vmešajte sesekljan svež peteršilj in začinite s poprom. Če želite, lahko golaž zgostite z žlico moke. Po dodajanju moke golaž premešajte in še nekaj minut kuhajte, nato postrezite.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.