Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Golaž z gobami

(0)
50Min
Vmesni
Nov teden prinaša nove recepte. Poskusite nekaj novega in pripravite golaž z gobami.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

400  g
šampinjoni
400  g
bukov ostrigar
2 
čebula
20  g
česen
3  čž
olivneg olja
5  vejice/vejic
peteršilj
50  g
maslo
5  g
mleti črni poper,
52  g
MAGGI kremne gobove juhe

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
233.22 kcal
Ogljikovi hidrati
18.36 g
Beljakovine
8.27 g
Maščobe
15.98 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

50 Minute
Korak1
5 Min
Čebulo in gobe nasekljajte na srednje velike koščke.
Korak2
5 Min
V loncu segrejte oljčno olje z maslom in na njem nekaj minut dušite čebulo in česen.
Korak3
5 Min
MAGGI kremno gobovo juho skuhajte v skladu z navodili na embalaži, mešane sveže gobe pa dodajte k prepraženi čebuli.
Korak4
30 Min
Zalijte s pripravljeno kremno juho MAGGI in dušite na majhnem ognju približno 30 minut. Po potrebi premešajte in dodajte malo tople vode, da dosežete želeno gostoto golaža.
Korak5
5 Min
Proti koncu kuhanja vmešajte sesekljan svež peteršilj in začinite s poprom. Če želite, lahko golaž zgostite z žlico moke. Po dodajanju moke golaž premešajte in še nekaj minut kuhajte, nato postrezite.
Golaž z gobami

Korak1 5

Korak1 Korak1
: šampinjoni, bukov ostrigar, čebula

Čebulo in gobe nasekljajte na srednje velike koščke.

Golaž z gobami

Korak2 5

Korak2
: čebula, česen, olivneg olja, maslo

V loncu segrejte oljčno olje z maslom in na njem nekaj minut dušite čebulo in česen.

Golaž z gobami

Korak3 5

Korak3
: šampinjoni, bukov ostrigar, čebula, česen

MAGGI kremno gobovo juho skuhajte v skladu z navodili na embalaži, mešane sveže gobe pa dodajte k prepraženi čebuli.

Golaž z gobami

Korak4 5

Korak4
: MAGGI kremne gobove juhe

Zalijte s pripravljeno kremno juho MAGGI in dušite na majhnem ognju približno 30 minut. Po potrebi premešajte in dodajte malo tople vode, da dosežete želeno gostoto golaža.

Golaž z gobami

Korak5 5

Korak5
: peteršilj, mleti črni poper,

Proti koncu kuhanja vmešajte sesekljan svež peteršilj in začinite s poprom. Če želite, lahko golaž zgostite z žlico moke. Po dodajanju moke golaž premešajte in še nekaj minut kuhajte, nato postrezite.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje