Odlično, okusno in tradicionalno!
Danes skuhajte joto, kot dodatek pa uporabite MAGGI koruzno omako, ki bo to jed naredila še bolj
okusno!
Sestavine
3
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 3 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Na olju približno 5 minut pražite čebulo z drobno nasekljano slanino in klobaso. Dodajte česen in polovico peteršilja in pražite še približno 1 minuto.
Korak2
30 Min
Prelijte z vodo, v kateri ste raztopili piščančjo kocko. Dodajte korenje, na kocke narezan krompir in zelje. Zatem dodajte sladko rdečo papriko in kuhajte še približno 30 minut, da se krompir in korenje zmehčata.
Korak3
10 Min
V manjšo ponev vlijte olje in na njem prepražite moko ter jo nato dodajte k ostalim sestavinam. Nazadnje v lonec dodajte kuhan fižol in kuhajte še 10 minut. Solite po okusu. Postrezite s solato po izbiri.
Korak1
3
:
klobaso, oljčno olje, slanina, peteršilj, česen
Na olju približno 5 minut pražite čebulo z drobno nasekljano slanino in klobaso. Dodajte česen in polovico peteršilja in pražite še približno 1 minuto.
Korak2
3
:
MAGGI Kokošja juha v kocki 80 g, korenček, krompir, sladka rdeča paprika
Prelijte z vodo, v kateri ste raztopili piščančjo kocko. Dodajte korenje, na kocke narezan krompir in zelje. Zatem dodajte sladko rdečo papriko in kuhajte še približno 30 minut, da se krompir in korenje zmehčata.
Korak3
3
:
rdeči fižol
V manjšo ponev vlijte olje in na njem prepražite moko ter jo nato dodajte k ostalim sestavinam. Nazadnje v lonec dodajte kuhan fižol in kuhajte še 10 minut. Solite po okusu. Postrezite s solato po izbiri.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.