Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančja nabodala - ražnjiči

Piščančja nabodala - ražnjiči

(0)
30 Min
Preprosto

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
piščančje meso
3  čž
olivneg olje
2  g
koriander
5  g
poper
20  g
česen
15  ml
limona
0.5 
zelena solata
4 
por
200  g
paradižnik
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
16.9 g
Energija
285.5 kcal
Maščobe
14.3 g
Beljakovine
24.1 g
Informacije za porcijo

Navodilo

30 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.
  • Korak2

    5 Min
    Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.
  • Korak3

    15 Min
    Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.
  • Korak4

    5 Min
    V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.
Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak1 4

Korak1 Korak1
: koriander, piščančje meso, olivneg olje, poper

Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.

Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: česen, paradižnik

Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.

Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak3 4

Korak3
: piščančje meso, limona

Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.

Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak4 4

Korak4 Korak4
: zelena solata, olivneg olje, limona, por

V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
15 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska
  • Brez glutena
  • Brez glutena
  • Brez jajc
  • Brez laktoze
  • Brez laktoze
  • Brez oreščkov / arašidov
  • Brez rakov
  • Brez rib
  • Brez svinjine
  • Brez Treenut
  • Brunch
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Fuzijska
  • Glavna jed
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Manj kot 300 kalorij
  • Nizka vsebnost soli
  • Nogometna tekma
  • Obrok z več hodi
  • Ogled tekme
  • Poletje
  • Pomlad
  • Porcija zelenjave/sadja
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prigrizek
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Rojstni dan
  • Svoboden sem
  • Večerja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Žar

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • MAGGI piščančja Super juha

    MAGGI piščančja Super juha

    16 Min Preprosto
  • Piščančja juha s koruzo

    Piščančja juha s koruzo

    40 Min Preprosto
  • Piščančja bedra s 4 siri

    Piščančja bedra s 4 siri

    47 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe