Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piščančja juha s koruzo

(0)
40Min
Preprosto
Recept, ki vam bo v hladnih novembrskih dneh ogrel dušo! Preizkusite naš recept za piščančjo juho s koruzo. Skrivnost odličnega okusa je skrita v MAGGI kokošji kocki.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

200  g
sladka koruza
30  g
zelen
1  kos
korenje
200  g
cvetača
1  steblo
mlada čebula
0.33 
česen
250  g
belo piščančje meso,
2  g
mleti črni poper,
2  stebla/stebel
mlada čebula

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
204.06 kcal
Ogljikovi hidrati
14.25 g
Beljakovine
15.05 g
Maščobe
10.57 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

40 Minute
Korak1
30 Min
V lonec nalijte vodo in dodajte zeleno, korenček, cvetačo, česen, MAGGI kokošjo juho, sol, poper in meso. Vse skupaj kuhajte približno pol ure.
Korak2
5 Min
Meso vzemite iz juhe in ga položite na stran, da se ohladi. Medtem spasirajte ostale sestavine iz lonca.
Korak3
5 Min
Ohlajeno meso narežite na kose, dodajte koruzo in servirajte. Porcije okrasite z nasekljano mlado čebulo ali peteršiljem.
Piščančja juha s koruzo

Korak1 3

Korak1
: zelen, korenje, cvetača, mlada čebula, belo piščančje meso,, mleti črni poper,

V lonec nalijte vodo in dodajte zeleno, korenček, cvetačo, česen, MAGGI kokošjo juho, sol, poper in meso. Vse skupaj kuhajte približno pol ure.

Piščančja juha s koruzo

Korak2 3

Korak2

Meso vzemite iz juhe in ga položite na stran, da se ohladi. Medtem spasirajte ostale sestavine iz lonca.

Piščančja juha s koruzo

Korak3 3

Korak3
: sladka koruza, belo piščančje meso,

Ohlajeno meso narežite na kose, dodajte koruzo in servirajte. Porcije okrasite z nasekljano mlado čebulo ali peteršiljem.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje