Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piščančja nabodala - ražnjiči

(0)
30Min
Preprosto
Preprosto in enostavno pripravljena jed v vročih poletnih dneh, z okusom, ki bo razveselil vso družino.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

500  g
piščančje meso
3  čž
olivneg olje
2  g
koriander
5  g
poper
20  g
česen
15  ml
limona
0.5 
zelena solata
4 
por
200  g
paradižnik

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
285.46 kcal
Beljakovine
24.09 g
Ogljikovi hidrati
16.88 g
Maščobe
14.3 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

30 Minute
Korak1
5 Min
Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.
Korak2
5 Min
Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.
Korak3
15 Min
Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.
Korak4
5 Min
V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.
Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak1 4

Korak1 Korak1
: koriander, piščančje meso, olivneg olje, poper

Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.

Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: česen, paradižnik

Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.

Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak3 4

Korak3
: piščančje meso, limona

Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.

Piščančja nabodala - ražnjiči

Korak4 4

Korak4 Korak4
: zelena solata, olivneg olje, limona, por

V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje