Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.
Korak2
5 Min
Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.
Korak3
15 Min
Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.
Korak4
5 Min
V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.
Korak1
4
:
koriander, piščančje meso, olivno olje, poper
Piščančje fileje zmešajte z žličko oljčnega olja, nato jih po okusu potresite s koriandrom, origanom, soljo in poprom. Meso narežite in nataknite na palčke.
Korak2
4
:
česen, paradižnik
Paradižnik in sesekljan česen dajte v aluminijasto folijo. Dodajte žličko olivnega olja ter ščepec soli in popra. Zavijte in zaprite.
Korak3
4
:
piščančje meso, limona
Na žar položite aluminijasto vrečko z nabodali. Občasno aluminijasto vrečko stresite in obračajte nabodala, dokler piščanec ni pečen (približno 10 minut). Tik preden jih odstranite z žara, nabodala prelijte z žlico limoninega soka.
Korak4
4
:
zelena solata, olivno olje, limona, por
V večjo skledo dajte nasekljano solato, mlado čebulo in 2 žlički limoninega soka ter po okusu začinite s poprom in soljo. Poleg tega lahko na žaru spečete nekaj žemljic, ki jih lahko namažete z jogurtom in nato napolnite s piščancem, paradižnikom in solato.
Napišite svoje mnenje