Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančji medaljoni

Piščančji medaljoni

(0)
29 Min
Vmesni

Sestavine

5 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 5 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  g
piščanci
300  g
šunka
5  g
MAGGI magija okusa
5  g
poper
50  mg
olivneg olje
5  vejice/vejic
peteršilj
30  g
MAGGI ideja za piščanca s 4 siri
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
3.3 g
Energija
432.6 kcal
Maščobe
27.6 g
Beljakovine
40.7 g
Informacije za porcijo

Navodilo

29 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Piščančji file narežite na manjše zrezke.
  • Korak2

    5 Min
    Vsak zrezek potolcite s kladivom za meso in dobro začinite s poprom, soljo ter MAGGI magijo okusa.
  • Korak3

    5 Min
    Na vsak zrezek dodajte naribano šunko. Robove zrezkov zavihajte proti sredini tako da nastane oblika medaljona.
  • Korak4

    10 Min
    V ponvi segrejte olje in medaljone popecite z vseh strani.
  • Korak5

    2 Min
    Vsebino vrečke MAGGI ideja za piščanca s 4 siri raztopite v smetani za kuhanje in prelijte preko medaljonov.
  • Korak6

    2 Min
    Jed okrasite z nasekljanim peteršiljem.
Piščančji medaljoni

Korak1 6

Korak1 Korak1
: belo piščančje meso

Piščančji file narežite na manjše zrezke.

Piščančji medaljoni

Korak2 6

Korak2 Korak2
: MAGGI magija okusa, poper

Vsak zrezek potolcite s kladivom za meso in dobro začinite s poprom, soljo ter MAGGI magijo okusa.

Piščančji medaljoni

Korak3 6

Korak3
: šunka

Na vsak zrezek dodajte naribano šunko. Robove zrezkov zavihajte proti sredini tako da nastane oblika medaljona.

Piščančji medaljoni

Korak4 6

Korak4
: belo piščančje meso, šunka, olivneg olje

V ponvi segrejte olje in medaljone popecite z vseh strani.

Piščančji medaljoni

Korak5 6

Korak5
: MAGGI ideja za piščanca s 4 siri

Vsebino vrečke MAGGI ideja za piščanca s 4 siri raztopite v smetani za kuhanje in prelijte preko medaljonov.

Piščančji medaljoni

Korak6 6

Korak6
: peteršilj

Jed okrasite z nasekljanim peteršiljem.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
1 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska kuhinja
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Keto prijazen
  • Kosilo
  • Kuhanje z otroki
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Pijača
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Predjed
  • Prijatelji
  • Veliko beljakovin
  • Vikendi
  • Vir beljakovin
  • Žar
  • Zima

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Piščančji paprikaš

    Piščančji paprikaš

    85 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe