Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančji paprikaš

Piščančji paprikaš

(0)
85 Min
Vmesni

Sestavine

6 del

Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
belo piščančje meso
3  kosi/kosov
čebula
50  ml
voda
1  ž
sončnično olje
3  g
MAGGI magija okusa
20  g
koriander
4  g
peteršilj
1  kos
pekoča paprika
2  ž
vinski kis
2  g
poper
200  g
paradižnik
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
1.6 g
Energija
387.7 kcal
Maščobe
27.5 g
Beljakovine
31.4 g
Informacije za porcijo

Navodilo

85 Minute
  • Korak1

    10 Min
    Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.
  • Korak2

    5 Min
    Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.
  • Korak3

    15 Min
    Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.
  • Korak4

    10 Min
    Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.
  • Korak5

    15 Min
    Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.
  • Korak6

    10 Min
    Koriander, pekočo papriko in peteršilj nasekljajte in dodajte v paprikaš.
  • Korak7

    20 Min
    Kuhajte, dokler ni meso kuhano.
Piščančji paprikaš

Korak1 7

Korak1 Korak1
: belo piščančje meso, MAGGI magija okusa

Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.

Piščančji paprikaš

Korak2 7

Korak2 Korak2
: vinski kis, voda

Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.

Piščančji paprikaš

Korak3 7

Korak3 Korak3

Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.

Piščančji paprikaš

Korak4 7

Korak4
: sončničneg olje, čebula

Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.

Piščančji paprikaš

Korak5 7

Korak5
: belo piščančje meso, paradižnik

Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.

Piščančji paprikaš

Korak6 7

Korak6
: peteršilj, pekoča paprika, koriander

Koriander, pekočo papriko in peteršilj nasekljajte in dodajte v paprikaš.

Piščančji paprikaš

Korak7 7

Korak7

Kuhajte, dokler ni meso kuhano.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
2 + 2 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kosilo
  • Malo sladkorja
  • Nacionalna
  • Nizka vsebnost soli
  • Piščanca
  • Pomlad
  • Praznovanje
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Večerja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Zima

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Piščančji medaljoni

    Piščančji medaljoni

    29 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe