
Piščančji medaljoni
Ta jed je bila optimizirana za 5 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
5 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
10 MinKorak5
2 MinKorak6
2 Min
Korak1 6
Piščančji file narežite na manjše zrezke.

Korak2 6
Vsak zrezek potolcite s kladivom za meso in dobro začinite s poprom, soljo ter MAGGI magijo okusa.

Korak3 6
Na vsak zrezek dodajte naribano šunko. Robove zrezkov zavihajte proti sredini tako da nastane oblika medaljona.

Korak4 6
V ponvi segrejte olje in medaljone popecite z vseh strani.

Korak5 6
Vsebino vrečke MAGGI ideja za piščanca s 4 siri raztopite v smetani za kuhanje in prelijte preko medaljonov.

Korak6 6
Jed okrasite z nasekljanim peteršiljem.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.