
Piščančji paprikaš
Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
10 MinKorak2
5 MinKorak3
15 MinKorak4
10 MinKorak5
15 MinKorak6
10 MinKorak7
20 Min
Korak1 7
Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.

Korak2 7
Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.

Korak3 7
Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.

Korak4 7
Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.

Korak5 7
Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.

Korak6 7
Koriander, pekočo papriko in peteršilj nasekljajte in dodajte v paprikaš.

Korak7 7
Kuhajte, dokler ni meso kuhano.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.