Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piščančji paprikaš

(0)
85Min
Vmesni
Za piščančji paprikaš obstajajo številni recepti, a zagotovo je naš med najokusnejšimi.

Sestavine

-
6 del
+

Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

1  kg
belo piščančje meso,
3  kosi/kosov
čebula
50  ml
voda
1  ž
sončnično olje
20  g
koriander
4  g
peteršilj
1  kos
pekoča paprika
2  ž
vinski kis
2  g
poper
200  g
paradižnik

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
387.66 kcal
Ogljikovi hidrati
1.64 g
Beljakovine
31.41 g
Maščobe
27.53 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

85 Minute
Korak1
10 Min
Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.
Korak2
5 Min
Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.
Korak3
15 Min
Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.
Korak4
10 Min
Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.
Korak5
15 Min
Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.
Korak6
10 Min
Koriander, pekočo papriko in peteršilj nasekljajte in dodajte v paprikaš.
Korak7
20 Min
Kuhajte, dokler ni meso kuhano.
Piščančji paprikaš

Korak1 7

Korak1 Korak1
: belo piščančje meso,, MAGGI magija okusa

Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.

Piščančji paprikaš

Korak2 7

Korak2 Korak2
: voda, vinski kis

Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.

Piščančji paprikaš

Korak3 7

Korak3 Korak3

Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.

Piščančji paprikaš

Korak4 7

Korak4
: čebula, sončnično olje

Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.

Piščančji paprikaš

Korak5 7

Korak5
: belo piščančje meso,, paradižnik

Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.

Piščančji paprikaš

Korak6 7

Korak6
: koriander, peteršilj, pekoča paprika

Koriander, pekočo papriko in peteršilj nasekljajte in dodajte v paprikaš.

Piščančji paprikaš

Korak7 7

Korak7

Kuhajte, dokler ni meso kuhano.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje