Za piščančji paprikaš obstajajo številni recepti, a zagotovo je naš med najokusnejšimi.
Sestavine
6
del
Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.
Korak2
5 Min
Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.
Korak3
15 Min
Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.
Korak4
10 Min
Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.
Korak5
15 Min
Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.
Korak6
10 Min
Koriander, pekočo papriko in peteršilj
nasekljajte in dodajte v paprikaš.
Korak7
20 Min
Kuhajte, dokler ni meso kuhano.
Korak1
7
:
belo piščančje meso,, MAGGI magija okusa
Narežite piščančje meso in ga začinite z MAGGI magijo okusa.
Korak2
7
:
vinski kis, voda
Meso položite v posodo in zalijte 50 ml belega vinskega kisa in 50 ml vode.
Korak3
7
Kuhajte, dokler vsa tekočina ne povre.
Korak4
7
:
sončnično olje, čebula
Dodajte olje in nasekljano čebulo ter pražite dokler čebula ne porumeni.
Korak5
7
:
belo piščančje meso,, paradižnik
Paradižnike olupite in narežite na kose. Dodajte piščančje meso in kuhajte še nekaj minut.
Korak6
7
:
peteršilj, pekoča paprika, koriander
Koriander, pekočo papriko in peteršilj
nasekljajte in dodajte v paprikaš.
Korak7
7
Kuhajte, dokler ni meso kuhano.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.