Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščanec s šampinjoni

Piščanec s šampinjoni

(0)
30 Min
Preprosto

Sestavine

3 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 3 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
piščančje meso
150  g
gob
10  g
maslo
30  g
MAGGI ideja za piščanca s 4 siri
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
1.7 g
Energija
273.2 kcal
Maščobe
16.4 g
Beljakovine
30.6 g
Informacije za porcijo

Navodilo

30 Minute
  • Korak1

    10 Min
    500 g piščančjega belega mesa narežite na manjše koščke in na večjem ognju na močnem ognju med občasnim mešanjem pecite na večji ponvi.
  • Korak2

    5 Min
    Dodajte 150 g sesekljanih gob in nadaljujte s cvrtjem še 3 minute, občasno premešajte.
  • Korak3

    15 Min
    Vsebino vrečke raztopite v 400 ml hladne vode in prelijte po mesu in gobah. Nadaljujte s praženjem v napol pokriti posodi na majhnem ognju, občasno premešajte (približno 15 minut).
Piščanec s šampinjoni

Korak1 3

Korak1 Korak1 Korak1
: piščančje meso, maslo

500 g piščančjega belega mesa narežite na manjše koščke in na večjem ognju na močnem ognju med občasnim mešanjem pecite na večji ponvi.

Piščanec s šampinjoni

Korak2 3

Korak2 Korak2 Korak2 Korak2
: gob

Dodajte 150 g sesekljanih gob in nadaljujte s cvrtjem še 3 minute, občasno premešajte.

Piščanec s šampinjoni

Korak3 3

Korak3 Korak3
: MAGGI ideja za piščanca s 4 siri

Vsebino vrečke raztopite v 400 ml hladne vode in prelijte po mesu in gobah. Nadaljujte s praženjem v napol pokriti posodi na majhnem ognju, občasno premešajte (približno 15 minut).

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
7 + 12 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska kuhinja
  • Brunch
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Filmska noč
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kanapeji
  • Keto prijazen
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Manj kot 300 kalorij
  • Nizka vsebnost soli
  • Novo leto
  • Pijača
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prigrizek
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Rojstni dan
  • Večerja
  • Več hodni obrok
  • Velika noč
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Žar
  • Zmenek

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • MAGGI piščanec na žaru

    MAGGI piščanec na žaru

    50 Min Vmesni
  • Aromatični piščanec

    Aromatični piščanec

    785 Min Preprosto
  • Piščanec s 4 siri

    Piščanec s 4 siri

    40 Min Preprosto
  • Piščanec z ajvarjem

    Piščanec z ajvarjem

    45 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe