Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarme

(0)
125Min
Vmesni
Počasi, a zanesljivo vstopamo v praznični čas. Nepogrešljivi del vsakega praznovanja so sarme. Predstavljamo vam svojo idejo, vas pa vabimo, da z nami delite skrivnost priprave sarm, ki jih boste za praznike postregli družini in prijateljem!

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

500  g
mleto meso
100  g
riža
10  g
paprika
20  listi/listov
kislo zelje

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
261.5 kcal
Ogljikovi hidrati
24.27 g
Beljakovine
30.17 g
Maščobe
4.06 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

125 Minute
Priprava ideje MAGGI za sarmo
10 Min
MAGGI idejo za sarmo raztopite v 100 ml mlačne vode in pustite stati deset minut.
Meso
5 Min
Mešanico zmešajte z mesom in predhodno opranim rižem.
Zavijanje sarm
10 Min
Žlico nadeva položite na zeljni list, oblikujte sarmo in začinite s papriko. Sarme polagajte v posodo, nato pa jih prelijte z vodo, dokler niso povsem prekrite.
Kuhanje in končna obdelava
100 Min
Sarme najprej kuhajte do vretja, nato pa na zmernem ognju naslednjih 90 minut v napol pokritem loncu. Po želji dodajte lovorjev list.
Sarme

Priprava ideje MAGGI za sarmo 4

Priprava ideje MAGGI za sarmo

MAGGI idejo za sarmo raztopite v 100 ml mlačne vode in pustite stati deset minut.

Sarme

Meso 4

Meso
: mleto meso, riža

Mešanico zmešajte z mesom in predhodno opranim rižem.

Sarme

Zavijanje sarm 4

Zavijanje sarm
: mleto meso, paprika, kislo zelje

Žlico nadeva položite na zeljni list, oblikujte sarmo in začinite s papriko. Sarme polagajte v posodo, nato pa jih prelijte z vodo, dokler niso povsem prekrite.

Sarme

Kuhanje in končna obdelava 4

Kuhanje in končna obdelava

Sarme najprej kuhajte do vretja, nato pa na zmernem ognju naslednjih 90 minut v napol pokritem loncu. Po želji dodajte lovorjev list.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje