Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Sarme

Sarme

(0)
125Min
Vmesni
Počasi, a zanesljivo vstopamo v praznični čas. Nepogrešljivi del vsakega praznovanja so sarme. Predstavljamo vam svojo idejo, vas pa vabimo, da z nami delite skrivnost priprave sarm, ki jih boste za praznike postregli družini in prijateljem!

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mleto meso
100  g
riža
10  g
paprika
20  listi/listov
kislo zelje
50  g
MAGGI fix za polnjene paprike in sarmu
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
261.5 kcal
Beljakovine
30.17 g
Ogljikovi hidrati
24.27 g
Maščobe
4.06 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

125 Minute
  • Priprava ideje MAGGI za sarmo

    10 Min
    MAGGI idejo za sarmo raztopite v 100 ml mlačne vode in pustite stati deset minut.
  • Meso

    5 Min
    Mešanico zmešajte z mesom in predhodno opranim rižem.
  • Zavijanje sarm

    10 Min
    Žlico nadeva položite na zeljni list, oblikujte sarmo in začinite s papriko. Sarme polagajte v posodo, nato pa jih prelijte z vodo, dokler niso povsem prekrite.
  • Kuhanje in končna obdelava

    100 Min
    Sarme najprej kuhajte do vretja, nato pa na zmernem ognju naslednjih 90 minut v napol pokritem loncu. Po želji dodajte lovorjev list.
Sarme

Priprava ideje MAGGI za sarmo 4

Priprava ideje MAGGI za sarmo

MAGGI idejo za sarmo raztopite v 100 ml mlačne vode in pustite stati deset minut.

Sarme

Meso 4

Meso
: mleto meso, riža

Mešanico zmešajte z mesom in predhodno opranim rižem.

Sarme

Zavijanje sarm 4

Zavijanje sarm
: kislo zelje, paprika, mleto meso

Žlico nadeva položite na zeljni list, oblikujte sarmo in začinite s papriko. Sarme polagajte v posodo, nato pa jih prelijte z vodo, dokler niso povsem prekrite.

Sarme

Kuhanje in končna obdelava 4

Kuhanje in končna obdelava

Sarme najprej kuhajte do vretja, nato pa na zmernem ognju naslednjih 90 minut v napol pokritem loncu. Po želji dodajte lovorjev list.

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
5 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Družinski
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kosilo
  • Ni informacije o alergenih
  • Obrok z več hodi
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Prijatelji
  • Turška
  • Večerja
  • Zima

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Sarme

    Sarme

    175 Min Vmesni
  • Tradicionalni golaž

    Tradicionalni golaž

    140 Min Vmesni
  • Tagliatelle z gobami

    Tagliatelle z gobami

    18 Min Preprosto
  • Penne Arrabiata

    Penne Arrabiata

    22 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe