Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

(0)
23Min
Vmesni
Nedeljsko kosilo je festival okusov, v katerem uživa vsa družina. Preizkusite naš recept za sočno teletino z gorčico in gobami in nam sporočite, kakšni so bili odzivi!

Sestavine

-
2 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

500  g
telečjega stegna
1  kocka
MAGGI kokošja kocka
200  g
Gobe, bele, surove
100  ml
belo vino
4  čž
gorčica
2  ž
sezamova semena
2  ž
smetana kisla
4.2  g
sladkorji
0.5  čž
česen v prahu
1  vejica
peteršilj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
432.96 kcal
Ogljikovi hidrati
10.85 g
Beljakovine
56.53 g
Maščobe
14 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

23 Minute
Zrezki
5 Min
Zrezke potolcite in jih začinite z MAGGI Magijo okusa in jih na olju opecite po obeh straneh.
Omaka
10 Min
Ko so zrezki pečeni, jih prestavite v drugo posodo in jih postavite na toplo. V preostanek olja dodajte gorčico, žličko česna v prahu, jušno osnovo, vino, žličko sladkorja, origano in sezam in pustite, da se še malo časa vse skupaj kuha.
Meso in šampinjoni
5 Min
Meso položite nazaj v kozico, dodajte šampinjone in pražite še 5 minut.
Kisla smetana
2 Min
Proti koncu praženja dodajte kislo smetano, predhodno raztopljen jedilni škrob in kuhajte še toliko časa, dokler se omaka ne zgosti.
Serviranje
1 Min
Dodate lahko poljubno prilogo, vendar vam mi priporočamo pečen mlad krompir in sočen češnjev paradižnik. Ni slaba ideja, kajne?
Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Zrezki 5

Zrezki
: telečjega stegna

Zrezke potolcite in jih začinite z MAGGI Magijo okusa in jih na olju opecite po obeh straneh.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Omaka 5

Omaka Omaka
: belo vino, gorčica, sladkorji, česen v prahu

Ko so zrezki pečeni, jih prestavite v drugo posodo in jih postavite na toplo. V preostanek olja dodajte gorčico, žličko česna v prahu, jušno osnovo, vino, žličko sladkorja, origano in sezam in pustite, da se še malo časa vse skupaj kuha.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Meso in šampinjoni 5

Meso in šampinjoni
: Gobe, bele, surove

Meso položite nazaj v kozico, dodajte šampinjone in pražite še 5 minut.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Kisla smetana 5

Kisla smetana

Proti koncu praženja dodajte kislo smetano, predhodno raztopljen jedilni škrob in kuhajte še toliko časa, dokler se omaka ne zgosti.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Serviranje 5

Serviranje

Dodate lahko poljubno prilogo, vendar vam mi priporočamo pečen mlad krompir in sočen češnjev paradižnik. Ni slaba ideja, kajne?

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje