Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Tajski praženi rezanci z zelenjavo

Tajski praženi rezanci z zelenjavo

(0)
10 Min
Preprosto

Sestavine

2

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  g
bučke
100  g
sladka rdeča paprika
100  g
gob
7  ž
MAGGI Omaka za Fried Noodles
100  g
riževi rezanci
1  ž
sončnično olje
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
53.5 g
Energija
329.2 kcal
Maščobe
9.2 g
Beljakovine
7.7 g
Informacije za porcijo

Navodilo

10 Minute
  • Korak1

    2 Min
    Rezance skuhamo po navodilih na embalaži, zelenjavo pa narežemo na tanke trakove. Tajski praženi rezanci z zelenjavo
  • Korak2

    5 Min
    Na segreto ponev damo eno žlico olja in pražimo gobe, da zlato porumenijo. V isto ponev dodamo drugo zelenjavo in pražimo 3-5 minut. Tajski praženi rezanci z zelenjavo
  • Korak3

    3 Min
    Nato dodamo 6-7 žlic omake MAGGI Fried Noodles, nato pa kuhane rezance, vse dobro premešamo in kuhamo 2-3 minute. Tajski praženi rezanci z zelenjavo
Tajski praženi rezanci z zelenjavo

Korak1 3

: riževi rezanci

Rezance skuhamo po navodilih na embalaži, zelenjavo pa narežemo na tanke trakove.

Tajski praženi rezanci z zelenjavo

Korak2 3

: gob, sladka rdeča paprika, bučke

Na segreto ponev damo eno žlico olja in pražimo gobe, da zlato porumenijo. V isto ponev dodamo drugo zelenjavo in pražimo 3-5 minut.

Tajski praženi rezanci z zelenjavo

Korak3 3

: sončnično olje, riževi rezanci, gob, sladka rdeča paprika, bučke

Nato dodamo 6-7 žlic omake MAGGI Fried Noodles, nato pa kuhane rezance, vse dobro premešamo in kuhamo 2-3 minute.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
2 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Azijska
  • Glavna jed
  • Porcija zelenjave/sadja

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Praženi rezanci s piščancem na tajski način

    Praženi rezanci s piščancem na tajski način

    10 Min Preprosto
  • Kitajski sladko pekoči piščanec

    Kitajski sladko pekoči piščanec

    10 Min Preprosto
  • Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

    Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

    10 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe