Katera jed vam pade na pamet, ko rečemo: “topi se v ustih”?
Preizkusite že danes recept za pravi tradicionalni golaž z MAGGI koruzno omako!
Sestavine
4
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in goveje meso. Pražite okoli 5 minut.
Korak2
10 Min
Dodajte čebulo in dobro mešajte 2 minuti, potem dodajte še česen. Mešanico zalijte s paradižnikovo mezgo in pražite še 2 minuti.
Korak3
10 Min
Začinite s kumino. Vodo in Maggi koruzno omako dodajte na koncu. Dobro premešajte.
Korak4
70 Min
Pecite na 160 °C, 70 minut. Postrezite s kislo smetano in solato po vaši izbiri.
Korak1
4
:
narezano goveje meso
Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in goveje meso. Pražite okoli 5 minut.
Korak2
4
:
čebula, česen, paradižnikov pire
Dodajte čebulo in dobro mešajte 2 minuti, potem dodajte še česen. Mešanico zalijte s paradižnikovo mezgo in pražite še 2 minuti.
Korak3
4
:
MAGGI koruzna omaka, kumin, voda
Začinite s kumino. Vodo in Maggi koruzno omako dodajte na koncu. Dobro premešajte.
Korak4
4
:
kisla smetana
Pecite na 160 °C, 70 minut. Postrezite s kislo smetano in solato po vaši izbiri.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.