Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančja bedra s 4 siri

Piščančja bedra s 4 siri

(0)
47 Min
Preprosto

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
piščančja bedar
2  g
sol
0.17 
česen
30  g
MAGGI ideja za piščanca s 4 siri
3  g
peteršilj
100  g
parmezan
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
1.3 g
Energija
435.7 kcal
Maščobe
31.8 g
Beljakovine
34.3 g
Informacije za porcijo

Navodilo

47 Minute
  • Korak1

    2 Min
    Bedra začinite in jih položite v naoljeno ognjevarno posodo.
  • Korak2

    5 Min
    V drugi posodi zmešajte smetano za kuhanje in MAGGI idejo za piščanca s 4 siri. Mešanico skupaj s česnom prelijte po mesu.
  • Korak3

    40 Min
    Na piščanca naribajte parmezan in trapist ter pecite 35 minut. Na koncu dodajte še peteršilj.
Piščančja bedra s 4 siri

Korak1 3

Korak1
: piščančja bedar

Bedra začinite in jih položite v naoljeno ognjevarno posodo.

Piščančja bedra s 4 siri

Korak2 3

Korak2
: MAGGI ideja za piščanca s 4 siri, česen

V drugi posodi zmešajte smetano za kuhanje in MAGGI idejo za piščanca s 4 siri. Mešanico skupaj s česnom prelijte po mesu.

Piščančja bedra s 4 siri

Korak3 3

Korak3
: parmezan, peteršilj

Na piščanca naribajte parmezan in trapist ter pecite 35 minut. Na koncu dodajte še peteršilj.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
9 + 11 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska
  • Brunch
  • Dan zahvalnosti
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Filmska noč
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Juha
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Noč čarovnic
  • Nogometna tekma
  • Novo leto
  • Obrok z več hodi
  • Ogled tekme
  • Otroška zabava
  • Pijača
  • Pijača
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Predjed
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prigrizek
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Pust
  • Rojstni dan
  • Sladica
  • Solata
  • Sveti Patrick
  • Tapas
  • Valentinovo
  • Večerja
  • Velika noč
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Zajtrk
  • Žar
  • Zima
  • Zmenek

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • MAGGI piščančja Super juha

    MAGGI piščančja Super juha

    16 Min Preprosto
  • Piščančja juha s koruzo

    Piščančja juha s koruzo

    40 Min Preprosto
  • Piščančja nabodala - ražnjiči

    Piščančja nabodala - ražnjiči

    30 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe