Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančja bedra s 4 siri

Piščančja bedra s 4 siri

(0)
47Min
Preprosto
Občutite popolno kombinacijo okusov štirih vrst sira, ki bodo popestrili vsak vaš obrok! Piščančja bedra so prava izbira za vaše naslednje kosilo!

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
piščančja bedar
2  g
sol
0.17 
česen
30  g
MAGGI ideja za piščanca s 4 siri
3  g
peteršilj
100  g
parmezan
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
435.71 kcal
Beljakovine
34.28 g
Ogljikovi hidrati
1.32 g
Maščobe
31.76 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

47 Minute
  • Korak1

    2 Min
    Bedra začinite in jih položite v naoljeno ognjevarno posodo.
  • Korak2

    5 Min
    V drugi posodi zmešajte smetano za kuhanje in MAGGI idejo za piščanca s 4 siri. Mešanico skupaj s česnom prelijte po mesu.
  • Korak3

    40 Min
    Na piščanca naribajte parmezan in trapist ter pecite 35 minut. Na koncu dodajte še peteršilj.
Piščančja bedra s 4 siri

Korak1 3

Korak1
: piščančja bedar

Bedra začinite in jih položite v naoljeno ognjevarno posodo.

Piščančja bedra s 4 siri

Korak2 3

Korak2
: česen, MAGGI ideja za piščanca s 4 siri

V drugi posodi zmešajte smetano za kuhanje in MAGGI idejo za piščanca s 4 siri. Mešanico skupaj s česnom prelijte po mesu.

Piščančja bedra s 4 siri

Korak3 3

Korak3
: peteršilj, parmezan

Na piščanca naribajte parmezan in trapist ter pecite 35 minut. Na koncu dodajte še peteršilj.

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
10 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska
  • Brunch
  • Dan zahvalnosti
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Družinski
  • Filmska noč
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Juha
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Noč čarovnic
  • Nogometna tekma
  • Novo leto
  • Obrok z več hodi
  • Ogled tekme
  • Otroška zabava
  • Pijača
  • Pijača
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Predjed
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prigrizek
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Pust
  • Rojstni dan
  • Sladica
  • Solata
  • Sveti Patrick
  • Tapas
  • Valentinovo
  • Večerja
  • Velika noč
  • Zajtrk
  • Žar
  • Zima
  • Zmenek

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Piščanec v gobovi omaki

    Piščanec v gobovi omaki

    20 Min Vmesni
  • Piščanec s 4 siri

    Piščanec s 4 siri

    40 Min Preprosto
  • Zapečeni piščanec s šampinjoni

    Zapečeni piščanec s šampinjoni

    45 Min Vmesni
  • Zrezki po lovsko v belem vinu

    Zrezki po lovsko v belem vinu

    60 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe